De 'rasta-overvaller' tijdens de eerste rechtszaak. Toen liep hij halverwege de zitting zelf terug naar zijn cel. Ook deze keer gooide hij de kont stevig tegen de krib.
Volledig scherm
PREMIUM
De 'rasta-overvaller' tijdens de eerste rechtszaak. Toen liep hij halverwege de zitting zelf terug naar zijn cel. Ook deze keer gooide hij de kont stevig tegen de krib. © Adrien Stanziani

Iedereen herkent de Eindhovense rasta-overvaller, maar hij ontkent alles in bizarre behandeling van hoger beroep

DEN BOSCH - Het belangrijkste gegeven hoorde het gerechtshof in bijzinnetjes. De tot zestien jaar veroordeelde Eindhovenaar is helemaal niet de gevreesde rasta-overvaller, zegt hij. Die liep hij vlak voor zijn arrestatie tegen het lijf en gaf hem de vermomming en buit in bewaring.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven