Volledig scherm
IJswinkel Baskin-Robbins opent op 21 maart de deuren in Piazza Eindhoven © PR

IJswinkel Baskin-Robbins opent op 21 maart de deuren in Piazza Eindhoven

EINDHOVEN - IJswinkel Baskin-Robbins opent op donderdag 21 maart om 11.00 uur de deuren in winkelcentrum Piazza in Eindhoven. Begin januari werd al bekendgemaakt dat de Amerikaanse keten naar Eindhoven kwam. 

De eerste 50 bezoekers krijgen een jaar lang gratis ijs, de 50 klanten daarna krijgen 31 dagen gratis ijs. Baskin-Robbins komt in de Piazza onder de vestiging van Dunkin’ Donuts. De ingang zit in de kelder.

Dunkin’ Donuts

Baskin-Robbins en Dunkin’ Donuts zijn beide eigendom van dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ Brands. Wereldwijd hebben de ketens respectievelijk zo’n 11.000 en 7.900 filialen. Eindhoven was vorig jaar de eerste Brabantse stad waar Dunkin’ Donuts de deuren opende. Later volgde Tilburg waar beide merken voor het eerst onder één dak werden ondergebracht. 

Naast ijs verkoopt Baskin-Robbins onder andere ijstaarten, wafels, koffie en milkshakes.

  1. Opera Philip Glass komt binnen als een massief blok
    PREMIUM

    Opera Philip Glass komt binnen als een massief blok

    RECENSIE - Een opera als geen ander. Zo mag je Einstein on the Beach van Philip Glass gerust noemen. Geen clichématig klef verhaaltje in aria’s en duetten, maar een koor dat notennamen en cijfers zingt, vaak in onnavolgbaar hoog tempo en moordende afwisseling. Daarachter elektronische orgels die de snelheid nog opdrijven met pompende baslijnen en hoog wervelende slingers van tonen. Als rustpunt dienen kalm voorgedragen teksten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven