Volledig scherm
PREMIUM
Fractievoorzitter en lijsttrekker Rik Thijs (links) gaat op de verkiezingsavond op de foto met zijn 'team'.. GroenLinks Eindhoven haalde bij de verkiezingen een historische overwinning.

Imago GroenLinks Eindhoven dreigt te verbleken

AnalyseEINDHOVEN - Vol enthousiasme begon verkiezingswinnaar GroenLinks in Eindhoven aan een nieuwe raadsperiode. Maar na acht maanden heeft de partij nog maar een bleek profiel.   

Is het slechts een imago-probleem? Of is er meer aan de hand? Feit is in ieder geval dat GroenLinks in de Eindhovense coalitie moeite heeft het duurzame, milieuvriendelijk gezicht van de partij in de coalitie met VVD, PvdA en CDA overeind te houden. En dat al na amper acht maanden regeren. 

  1. Kerkklokken in Eindhoven spelen titelsong van hitserie La casa de papel: mysterieuze boodschap van Netflix onthult waarom
    video

    Kerkklok­ken in Eindhoven spelen titelsong van hitserie La casa de papel: mysterieu­ze boodschap van Netflix onthult waarom

    EINDHOVEN - De kerkklokken van de Catharinakerk in Eindhoven speelden vrijdagmiddag het nummer ‘Bella Ciao’. Een mysterieuze boodschap op het Instagramaccount van Netflix Nederland verraadt waarom: het derde seizoen van de hitserie La casa de papel begint vandaag. Terwijl de kerkbeheerder van de kerk van niks wist, werd de beiaardier door het reclamebureau van de streamingdienst benaderd om de serie te promoten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven