De noodpost van Rijkswaterstaat staat onder aan de oprit naar de A2 bij Best. Peter van Summeren (L) en Ashwin Basten staan samen met collega’s 24 uur paraat mocht er iets gebeuren bij de plaatsing van de tunnel onder de N2 A2.
Volledig scherm
PREMIUM
De noodpost van Rijkswaterstaat staat onder aan de oprit naar de A2 bij Best. Peter van Summeren (L) en Ashwin Basten staan samen met collega’s 24 uur paraat mocht er iets gebeuren bij de plaatsing van de tunnel onder de N2 A2. © DCI media

In de noodpost is het wachten op een seintje en dan heel snel de weg afzetten

met videoEINDHOVEN/BEST - Bloedjeheet is het bij de noodpost op de toerit naar de A2 in Best. Maar ‘onder een parasolleke is het goed te doen’, vinden de mannen, die paraat staan als er iets gebeurt tijdens de monsterklus met de tunnel die deze week onder de snelweg komt. 

  1. PSV-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even
    PREMIUM

    PS­V-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even

    PSV-aanvaller Cody Gakpo geniet nog altijd veel interesse uit het buitenland en heeft deze voorlopig geparkeerd. Hij heeft nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst en wil zich nu volledig op de Champions League-campagne van PSV concentreren. Onder anderen Nottingham Forest is concreet en wil de aanvaller per direct overnemen. Eerder was al duidelijk dat Leeds United hem graag wil toevoegen aan de selectie.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven