De eerste sociale huurwoningen van corporatie Woonbedrijf worden geplaats in Buurtschap Te Veld in Eindhoven. Het zijn fabriekswoningen van Barli uit Uden.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste sociale huurwoningen van corporatie Woonbedrijf worden geplaats in Buurtschap Te Veld in Eindhoven. Het zijn fabriekswoningen van Barli uit Uden. © Rene Manders / DCI Media

In één dag vier woningen geplaatst in Buurtschap Te Veld Eindhoven; het gaat nu hard met het nieuwe wijkje

EINDHOVEN - Ondanks dat de bouwvergunning nog onder vuur ligt, plaatste Woonbedrijf dinsdag de eerste woningen in Buurtschap Te Veld, het ‘tijdelijke’ buurtje aan de Castiliëlaan in Eindhoven. De eerste van zo’n 700 tijdelijke huizen. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven