Volledig scherm
Mishandeling parkeergarage Eindhoven. © Bert Jansen

In Eindhoven mishandelde Helmonder nog altijd zwaar gewond in ziekenhuis

EINDHOVEN - De 38-jarige Helmonder die in de nacht van oud op nieuw ernstig werd mishandeld in de parkeergarage van winkelcentrum Heuvel in de Eindhovense binnenstad, ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis. Volgens de politie is de man nog steeds niet aanspreekbaar. 

De mishandeling gebeurde dinsdagochtend om 4.45 uur, op de eerste verdieping van de parkeergarage. De politie heeft drie mannen aangehouden vanwege hun mogelijke betrokkenheid. De twee Belgen van 24 en 26 en een 26-jarige Turk zitten nog altijd vast, aldus de politie. 

Over de toedracht kan zij niets zeggen; het onderzoek is nog in volle gang. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden. 

  1. PSV gaat Europa uit met nieuwe wanprestatie
    PREMIUM

    PSV gaat Europa uit met nieuwe wanpresta­tie

    PSV heeft donderdagavond met een kater afscheid genomen van het internationale toneel in dit seizoen. Niet met de vooraf al bijna ingecalculeerde tien punten en wat teruggewonnen prestige, maar met een gelijkspel tegen het matige Rosenborg. De Noren hadden na 120 pouleduels van 48 teams in de Europa League als enige ploeg nul punten verzameld. In het Philips Stadion hielden ze PSV op 1-1 en dat was opnieuw een regelrechte wanprestatie van de Eindhovenaren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven