Woningbouw op Vredeoord in Eindhoven waar Sint Trudo sociale huurwoningen bouwt. Ook is er plaats voor kleine projecten van collectief particulier opdrachtgeverschap van eigenaar-bewoners (archieffoto ter illustratie).
Volledig scherm
Woningbouw op Vredeoord in Eindhoven waar Sint Trudo sociale huurwoningen bouwt. Ook is er plaats voor kleine projecten van collectief particulier opdrachtgeverschap van eigenaar-bewoners (archieffoto ter illustratie). © Michel Theeuwen

Inhaalslag met honderden sociale huurwoningen in Zuidoost-Brabant

EINDHOVEN/HELMOND - De woningnood is groot, zeker in Zuidoost-Brabant. Met de ontwikkeling van een gestandaardiseerde sociale huurwoning, te bouwen in grote aantallen en in meerdere dorpen en steden tegelijk, proberen gemeenten en corporaties de komende jaren een flinke inhaalslag te maken.  

  1. Schmidt wil terugkerende PSV’ers eerst aan het werk zien

    Schmidt wil terugkeren­de PSV’ers eerst aan het werk zien

    Hoewel meerdere clubs belangstelling hebben voor een aantal spelers die bij PSV na een huurperiode terugkeren, wil trainer Roger Schmidt hen in overleg met technisch manager John de Jong eerst in Eindhoven aan het werk zien. Dante Rigo en Joël Piroe sluiten daardoor volgende week maandag weer aan bij de trainingen van PSV. Ook keeper Hidde Jurjus zal normaal gesproken gewoon starten bij de A-kern. Als het zo uitkomt, zou hij komend seizoen zelfs derde doelman in Eindhoven kunnen worden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven