Italiaanse designers en enkele buurtbewoners ontfermen zich over ingeleverde meubelstukken in buurthuis De Buut in de Rochusbuurt in Eindhoven. Uiterst links zit Giorgio Gasco. Daarnaast Marco Cagnoni en Gianmaria Della Ratta.
Volledig scherm
PREMIUM
Italiaanse designers en enkele buurtbewoners ontfermen zich over ingeleverde meubelstukken in buurthuis De Buut in de Rochusbuurt in Eindhoven. Uiterst links zit Giorgio Gasco. Daarnaast Marco Cagnoni en Gianmaria Della Ratta. © Kees Martens/DCI Media

Italiaanse vibe in buurthuis De Buut: ‘We willen laten zien dat overál design kan zijn’

Dutch Design WeekEINDHOVEN - De Buut in de Rochusbuurt is in bezit genomen door jonge Italiaanse designers. Voor het eerst sluit een buurthuis zich zich aan bij de Dutch Design Week. ,,De DDW speelt zich soms teveel af in een bubbel, op de bekende formele plekken.”

  1. Til voor bijna vier miljoen naar PSV, dat nog even moet afwachten of zijn transfer volledig wordt goedgekeurd
    PREMIUM
    TRANSFERUPDATE

    Til voor bijna vier miljoen naar PSV, dat nog even moet afwachten of zijn transfer volledig wordt goedge­keurd

    Guus Til staat als het aan Spartak Moskou, PSV en Til zelf ligt de komende vier jaar onder contract in Eindhoven, inclusief een optiejaar. De middenvelder wordt voor een kleine vier miljoen euro (met bonussen) overgekocht vanuit de Russische club. De overeenkomst tussen de clubs en speler is kogeltje rond, maar het is nog even afwachten hoe de voetbalbonden ernaar kijken. Volgens juristen in Rusland is de constructie gewoon toegestaan.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven