Jett Rebel: ,,Ik speel het beste als ik mezelf uitdaag. Als ik twee keer dezelfde show breng, is voor mij de spanning weg. Ik verlies dan mijn scherpte.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jett Rebel: ,,Ik speel het beste als ik mezelf uitdaag. Als ik twee keer dezelfde show breng, is voor mij de spanning weg. Ik verlies dan mijn scherpte.” © Marcel Wagenaar

Jett Rebel eert zijn helden, in zijn eentje: ‘Ik wil mensen omver blazen’

BERGEIJK/EINDHOVEN - Jett Rebel houdt van uitdagingen. De komende tijd treedt hij op met muziek van zijn helden. Waaronder vier keer in Zuidoost-Brabant, te beginnen in Bergeijk op 7 april. Een kleine vijftig helden heeft hij op zijn lijstje staan. Hij kan putten uit honderden nummers. Elke avond heeft hij een andere setlist.

 1. Mooie, lieve Else Bergmans (1990-2022) was nooit tevreden met zichzelf; ze koos zelf voor de dood
  PREMIUM
  In Herinnering

  Mooie, lieve Else Bergmans (1990-2022) was nooit tevreden met zichzelf; ze koos zelf voor de dood

  Else Bergmans (1990-2022) was overal goed in. Dansen, kunstschaatsen, paardrijden, skiën: wat ze leerde kón ze ook. Ze was mooi, sportief en had een goed stel hersens. Maar zelf dacht ze altijd dat ze niet goed genoeg en niet mooi genoeg was, en probeerde ze steeds het perfecte plaatje te creëren. Hoewel Else eigenlijk nooit gelukkig was met zichzelf, kwam haar zelfgekozen dood als een grote schok.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven