Arrestatie van de 23-jarige S. op het station van Eindhoven. Hij wordt verdacht van het doodsteken van Sarah Papenheim (21) in een Rotterdams studentencomplex.
Volledig scherm
PREMIUM
Arrestatie van de 23-jarige S. op het station van Eindhoven. Hij wordt verdacht van het doodsteken van Sarah Papenheim (21) in een Rotterdams studentencomplex. © Erik van der Heijden

Jonge musicus uit Eindhoven verdacht van doden Amerikaanse studente

videoEINDHOVEN - Wat ging er mis met de Eindhovense Joël S. (23)? De zeer talentvolle musicus wachtte een mooie toekomst. Maar woensdagmiddag zit hij op zijn knieën op het perron van het centraal station in Eindhoven, handen achter zijn rug gebonden, te midden van politieagenten.

  1. PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschouwers toelaten in Philips Stadion

    PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschou­wers toelaten in Philips Stadion

    PSV gaat de komende drie thuisduels in de eredivisie bijna 9.000 mensen toelaten in het Philips Stadion. Dat heeft de clubleiding besloten in overleg met alle officiële instanties, waaronder de veiligheidsregio Zuidoost-Brabant. ,,We zijn wat betreft het toeschouwersaantal conservatief begonnen en rekken nu het aantal iets op”, zegt commercieel directeur Frans Janssen over deze stap. ,,Alle geldende veiligheidsnormen konden en kunnen we nakomen.”
  2. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven