Volledig scherm
Archieffoto. Werkzaamheden voor de nieuwe winkel in de stationshal Eindhoven

Jumbo opent 15 november gemakswinkel op station Eindhoven

EINDHOVEN - Bezoekers van het Eindhovense station kunnen vanaf woensdag 15 november kiezen tussen Albert Heijn en Jumbo. Laatstgenoemde opent er dan om 7.00 uur haar eerste Jumbo City van Nederland. 

Jumbo City is een kleine 'gemakswinkel' waarmee de supermarktketen de concurrentie wil aangaan met de 'to go'-formule van  Albert Heijn. 

De Jumbo City opent in de stationshal aan de centrumzijde. Op doordeweekse dagen is de minisuper open tussen 06.30 en 23.00 uur. Op zaterdag en zondag gaan ze uurtje later open. Het assortiment wisselt volgens het concern met het moment van de dag. Vers belegde broodjes, sushi, sappen, fruit en koffie horen sowieso tot het aanbod. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven