Directieteam van EyeOn voor kasteel Croy in Aarle-Rixtel, met van links naar rechts Loek Lemmens, Andries Mulder, Freek Aertsen en André Vriens.
Volledig scherm
PREMIUM
Directieteam van EyeOn voor kasteel Croy in Aarle-Rixtel, met van links naar rechts Loek Lemmens, Andries Mulder, Freek Aertsen en André Vriens. © EyeOn

Kapitaalinjectie databedrijf voor multinationals EyeOn uit Aarle-Rixtel: groep Eindhovense ondernemers financiert groeiplan

AARLE-RIXTEL/EINDHOVEN - Data-analysebedrijf EyeOn uit Aarle-Rixtel krijgt een financiële injectie van een groep Eindhovense ondernemers om zijn groei te versnellen. Het bedrijf dat als planning expert actief is voor multinationals wil daarmee onder meer verder internationaal zijn vleugels uitslaan.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven