Volledig scherm
Alle prijswinnaars van de wedstrijd entrepreneurschap van Fontys.

Kapot zeil gekoppeld aan alarmering wint prijs jonge entrepreneurs Fontys

EINDHOVEN - Met een idee om het kapot snijden van een vrachtwagenzeil te verbinden met alarmering in de cabine van een vrachtwagen zijn vijf Fontysstudenten de winnaar geworden van de ASML Junior Innovatie Award.

Het ging om een wedstrijd entrepreneurschap van studenten internationale business van de Hogeschool Marketing en Management. Er deden 29 teams mee. 

Het winnende team bestaat uit de vijf studenten Damla Epli, Daan Verbeek, Frini Sotiriou, Younes Mekki en Vicente Soler Lucas. De award bestaat uit een ASML-tour en een VIP-diner. Van IBM krijgen de winnaars een workshop design thinking op de High tech Campus. 

 1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
  In memoriam

  Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

  Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen