Optreden van Jeroens Clan in Bergeijk. De zaal van de Kattendans onderging  door de coronamaatregelen een metamorfose tot huiskamertheater, en wordt nu opnieuw verbouwd om meer mensen te kunnen ontvangen.
Volledig scherm
Optreden van Jeroens Clan in Bergeijk. De zaal van de Kattendans onderging door de coronamaatregelen een metamorfose tot huiskamertheater, en wordt nu opnieuw verbouwd om meer mensen te kunnen ontvangen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Kattendans in Bergeijk wordt ‘Klein Paradiso’ om meer publiek te kunnen ontvangen

BERGEIJK - Een festivaltentenbouwer uit Bladel bouwt deze week een stellage in de theaterzaal van De Kattendans in Bergeijk, waardoor er meer mensen naar een voorstelling kunnen komen. ,,De 1,5 meter-regel dwingt ons min of meer dit te doen.”

  1. Schmidt wil terugkerende PSV’ers eerst aan het werk zien

    Schmidt wil terugkeren­de PSV’ers eerst aan het werk zien

    Hoewel meerdere clubs belangstelling hebben voor een aantal spelers die bij PSV na een huurperiode terugkeren, wil trainer Roger Schmidt hen in overleg met technisch manager John de Jong eerst in Eindhoven aan het werk zien. Dante Rigo en Joël Piroe sluiten daardoor volgende week maandag weer aan bij de trainingen van PSV. Ook keeper Hidde Jurjus zal normaal gesproken gewoon starten bij de A-kern. Als het zo uitkomt, zou hij komend seizoen zelfs derde doelman in Eindhoven kunnen worden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven