Het aanzicht van de restauratie van het Klein Paradijs/de Kazerne gezien vanaf de Paradijslaan. Met rechts het marechausseehuis aan de Grote Berg en links het voormalige koetshuis, met daartussen de nieuwe glazen lobby.
Volledig scherm
Het aanzicht van de restauratie van het Klein Paradijs/de Kazerne gezien vanaf de Paradijslaan. Met rechts het marechausseehuis aan de Grote Berg en links het voormalige koetshuis, met daartussen de nieuwe glazen lobby. © Architectuurproducties/Ontwerp Harrie van Helmond

Kazerne in Eindhoven monumentaal podium voor design

EINDHOVEN -  Achter de bouwschutting op de hoek Grote Berg/Paradijslaan in Eindhoven wordt gewerkt aan de tweede fase van de Kazerne, het 'internationale podium voor design'. In oktober moeten het hotel, het tweede restaurant en een creatieve sociëteit klaar zijn.

0 reacties

  1. Supermarkten zijn luilekkerland voor muizen: ‘Op het gebied van hygiëne is er veel te winnen’
    PREMIUM

    Supermark­ten zijn luilekker­land voor muizen: ‘Op het gebied van hygiëne is er veel te winnen’

    EINDHOVEN - Een Albert Heijn die dicht moet vanwege een muizenplaag. Het roept de vraag op of supermarkten hun ongediertebestrijding wel op orde hebben. De meeste supermarkten hebben het onder controle, in enkele gevallen laat het te wensen over, zo stelt Raoul Dumont van Rentokil. ,,Vooral op het gebied van hygiëne is er veel te winnen.” Vijf vragen over ongediertebestrijding in supermarkten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven