Tineke Ymtema vorig jaar in de rechtbank in Den Bosch. Ze was een van de 250 Eindhovenaren die, met rechtsbijstand van Kevin Wevers en Bert van 't Laar, hun beroep tegen het beleid voor huishoudelijke hulp van de gemeente Eindhoven wonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tineke Ymtema vorig jaar in de rechtbank in Den Bosch. Ze was een van de 250 Eindhovenaren die, met rechtsbijstand van Kevin Wevers en Bert van 't Laar, hun beroep tegen het beleid voor huishoudelijke hulp van de gemeente Eindhoven wonnen. © Vanda van der Kooi

KBO en FNV: ‘Indruk blijft bestaan dat Eindhoven onze juristen tegenwerkte’

EINDHOVEN - Vakbond FNV en ouderenbond KBO eisen opheldering van het Eindhovense college van B en W over de behandeling van hun juristen Kevin Wevers  en Bert van ‘t Laar. ,,Ondanks uw ontkenning blijft de indruk bestaan dat u de betrokken gemachtigden hebt willen tegenwerken.”

  1. 1Minute Holiday voor de thuisblijvers in Eindhoven en Geldrop

    1Minute Holiday voor de thuisblij­vers in Eindhoven en Geldrop

    EINDHOVEN - De zomervakantie van 2020 is misschien wel een van de raarste ooit. Veel mensen blijven thuis of in eigen land, cancelden hun vakantie of kwamen er dit jaar niet eens aan toe om vakantieplannen te maken. Voor al die thuisblijvers bedacht Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE )de 1Minute Holiday on Tour, een mini vakantie-ervaring die coronaproof naar de mensen toe komt, in hun eigen straat of buurt. Vandaag, zaterdag 11 juli ,bezoekt de 1Minute Holiday karavaan als eerste de bewoners van het Gelderlandplein in Drents Dorp in Eindhoven.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven