Keukenbrand in Groene Toren middenin het centrum van Eindhoven snel geblust

EINDHOVEN - In de Groene Toren aan de Vestdijk woedde zaterdagmiddag kort een keukenbrandje. De brandweer heeft het snel geblust. 

Op de brand kwamen drie brandweerwagens af. Het woedde in een van de appartementen in het gebouw. Na het blussen, hing er nog wel veel rook. De bewoner heeft mogelijk wat ingeademd, maar is verder ongedeerd gebleven. 

Aangezien de Groene Toren middenin het centrum staat, trok de brand veel bekijks. 

Volledig scherm
Keukenbrand in Groene Toren snel geblust. © Bert Jansen
  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven