Het was afgelopen zaterdag rustig in de binnenstad. Vanaf het balkon van het Crown Inn Hotel is goed te zien hoe mensen onderling afstand houden.
Volledig scherm
Het was afgelopen zaterdag rustig in de binnenstad. Vanaf het balkon van het Crown Inn Hotel is goed te zien hoe mensen onderling afstand houden. © Kees Martens/DCI Media

Keurig afstand houden op zaterdagse winkelmiddag in Eindhoven

EINDHOVEN - Bij de Primark, Kentucky Fried Chicken, in de Bijenkorf, Hema, boekhandel Van Piere: overal staan mensen rustig, op afstand van hun voorganger, te wachten tot ze naar binnen mogen of aan de beurt zijn.  Een zaterdagmiddag in het Eindhovense centrum laat zien dat de meeste mensen de corona-regels serieus nemen. 

 1. Vicepremier Kajsa Ollongren blij met nieuwe vrouwen aan het roer in De Peel: ,,Ze kunnen een rolmodel zijn”
  PREMIUM

  Vicepre­mier Kajsa Ollongren blij met nieuwe vrouwen aan het roer in De Peel: ,,Ze kunnen een rolmodel zijn”

  ASTEN - Zonder feestelijke installatie heeft de nieuwe burgemeester Anke van Extel-Van Katwijk donderdagochtend haar intrek genomen in het Astense gemeentehuis. Over enkele weken volgt Greet Buter haar voorbeeld in Deurne. Demissionair vicepremier Kajsa Ollongren is blij dat er weer nieuwe vrouwen aan het roer komen. Dat zorgt voor een ‘meer gebalanceerd burgemeesterscorps’, is haar overtuiging.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'
  Play

  Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok