Emily Zwartkruis in de Kledingbank Eindhoven die weer opengaat voor kinderkleding en ingericht is op 1,5 afstand houden.
Volledig scherm
Emily Zwartkruis in de Kledingbank Eindhoven die weer opengaat voor kinderkleding en ingericht is op 1,5 afstand houden. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Kledingbank Eindhoven open voor kinderkleren

 EINDHOVEN - De Kledingbank Eindhoven op de Gestelsestraat opent 2 juni weer de deuren voor de uitgifte van alleen kinderkleding. Ouders kunnen op afspraak kleding uitzoeken.

 1. Berrie kan Filmleraar van het Jaar worden: 'Nou ga ik ook echt voor de winst’
  PREMIUM

  Berrie kan Filmleraar van het Jaar worden: 'Nou ga ik ook echt voor de winst’

  BLADEL - Nee, Berrie de Zeeuw (36) heeft zeker niet zichzelf aangemeld voor de wedstrijd Filmleraar van het jaar. Dat deed iemand die vond dat hij het leuk deed in de les, met die filmpjes en die muziek. Maar nadat hij de regiowedstrijd won - Filmleraar van Zuid-Nederland - en tot de drie finalisten behoort, mag de nationale titel wat hem betreft naar Bladel komen. ,,Nou ga ik ook echt voor de winst, dat snap je.”
 2. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

  Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

  EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven