De oudste en jongste toekomstige bewoner, Peter van de Laar (73) en Richelle Lumbantobing (23), gaven het startsein voor de bouw van Dok40 het complex met appartementen en stadswoningen aan de Kanaaldijk-Zuid. Op hun commando werd een doek met afbeelding van het complex omhoog gehesen door de bouwkraan.
Volledig scherm
PREMIUM
De oudste en jongste toekomstige bewoner, Peter van de Laar (73) en Richelle Lumbantobing (23), gaven het startsein voor de bouw van Dok40 het complex met appartementen en stadswoningen aan de Kanaaldijk-Zuid. Op hun commando werd een doek met afbeelding van het complex omhoog gehesen door de bouwkraan. © Michel Theeuwen

Kop van Kanaal in Eindhoven komende jaren niet uitgebouwd

EINDHOVEN - Nog één appartement is te koop in het nieuwe plan  Dok40 aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven. Andere gegadigden moeten even wachten, want de plannen voor drie andere woontorens aan het Eindhovensch Kanaal zijn nog niet zover. 

 1. PSV krijgt vanuit de KNVB geen extra hulp: duel met ADO moet doorgaan
  PREMIUM

  PSV krijgt vanuit de KNVB geen extra hulp: duel met ADO moet doorgaan

  PSV beleeft een van de meest turbulente weken ooit in de clubgeschiedenis. Ongeveer de halve selectie is door corona-besmettingen en blessures niet inzetbaar en de ploeg van Roger Schmidt werkt desondanks in rap tempo een aantal belangrijke wedstrijden af. Een vraag aan de KNVB om ADO-thuis van zondag uit te stellen vanwege alle problemen én om de kans op een goed Europees resultaat volgende week (uit bij PAOK Saloniki) te vergroten, werd door de voetbalbond afgewezen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Samenvatting: Helmond Sport - MVV Maastricht
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting: Zoon Mark van Bommel doet Helmond Sport in slotsecon­de pijn

  30 oktober
 2. Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over
  Play

  Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over