De kop van het Eindhovensch Kanaal in Eindhoven is een van de gebieden waar de gemeente hoogbouw zou willen toestaan. De buurt verzet zich daar tegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De kop van het Eindhovensch Kanaal in Eindhoven is een van de gebieden waar de gemeente hoogbouw zou willen toestaan. De buurt verzet zich daar tegen. © Michel Theeuwen

‘Kop van kanaal in Eindhoven moet ook hoogbouwlocatie worden’

EINDHOVEN - Hoogbouw zou op de kop van het Eindhovensch Kanaal en aan de PC Hooftlaan/Hertogstraat een verbetering kunnen betekenen voor de stad. Die twee locaties horen dan ook thuis in de Eindhovense Verdichtingsvisie, vindt supervisor binnenstad Winy Maas van de gemeente Eindhoven. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven