Volledig scherm
Foto: GPD

Kort geding over borsten afgewend

EINDHOVEN - Een kort geding tussen Eindhovens modediva Marjan Strijbosch en het maandelijkse magazine Licht op Eindhoven is afgewend.

Strijbosch zou geen toestemming hebben gegeven voor de foto die op de cover van het blad prijkt. Het blad bestrijdt dat. Marjan Strijbosch is de eigenaresse van modezaak Jaguar in de Hooghuisstraat in Eindhoven.

Advocaten van beide partijen hebben een schikking getroffen. Strijbosch krijgt de zeshonderd exemplaren (van de 20.000 in totaal) die nog niet zijn verspreid. Verder wordt op de website van Licht op Eindhoven een andere foto van Strijbosch geplaatst en ze krijgt in de volgende editie gratis advertentieruimte. De advocaatkosten, ruim 1.100 euro, worden gedeeld.

Glamourlady Strijbosch siert de cover van het novembernummer van Licht op Eindhoven. Maar Strijbosch is daar allerminst blij mee. Sterker nog: ze is echt boos. "Dat ziet er toch niet uit. Die borsten zo open en bloot. Ik sta bekend als een zakenvrouw. Ik ben geen Patricia Paay! Dit is imagoschade. Ik ben er al veel over gebeld. Ik ben een makkelijk mens. Maar als ik niet correct word behandeld, heb je aan mij een slechte tegenstander."

Licht op Eindhoven wordt onder meer verspreid in cafés, restaurants, bioscopen en musea in Eindhoven en Veldhoven.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7828 stemmen