Directeur/ eigenaar Hans van de Kerkhof van Emerald Eternal Green samen met zijn zoon Joël en dochter Chloe in de showroom van het bedrijf aan de Jan Hilgersweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur/ eigenaar Hans van de Kerkhof van Emerald Eternal Green samen met zijn zoon Joël en dochter Chloe in de showroom van het bedrijf aan de Jan Hilgersweg. © Juan Vrijdag / DCI Media

Kunstbloemenhandel groeit als kool; Emerald Eternal Green uit Eindhoven floreert met van niet echt te onderscheiden nep

EINDHOVEN - Geneer je niet langer voor je nepbloem of plant in huis, want het taboe is er af.  De handel in kunstbloemen en planten floreert. Het bedrijf Emerald Eternal Green op Parkforum bij Eindhoven Airport groeit explosief. 

  1. PSV-trainer Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’
    PREMIUM
    PERSCONFERENTIE + VIDEO

    PS­V-trai­ner Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’

    Hij was zondag boos tijdens PSV-Ajax, trainer Roger Schmidt van PSV. Na de met 1-2 verloren editie van de topper blikte hij nog eens terug. ,,Ik ben soms emotioneel. Dat weet ik. Het is een stukje frustratie waarom me dat vandaag gebeurde. Maar kom, dit is een moeilijke en heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik zag al op de bank dat de bal uit was en dan zie je dat de scheidsrechter anders beslist. Dat is heel moeilijk om te accepteren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven