Volledig scherm
Het startschot voor de Midzomer Wandeltocht in Eindhoven. © Rotary

KWF-tocht Rotary brengt 33.000 euro op

EINDHOVEN  - Tijdens de Midzomernacht Wandeltocht, georganiseerd door de Rotary Eindhoven-Zuid,  is dit weekend meer dan 33.000 euro opgehaald voor het KWF. Het was de tweede editie van deze tocht, waar 750 mensen aan deelnamen. Vorig jaar waren er dat nog 350. De opbrengst toen was 15.000 euro.   

Start en finish was in de Genneper Parken in Eindhoven, waar de Waalrese burgemeester Jan Brenninkmeijer op zaterdagavond om half acht het startschot gaf.  ,,Het is echt een doorslaand succes”, aldus medeorganisator Tom van Doorne. 

,,Er was een lach en een traan, en gezien het doel van deze tocht was dat niet raar. Er liepen ook mensen mee met een portret van overleden vrienden, bijvoorbeeld, of zijn zelf net genezen van kanker", laat Van Doorne na afloop weten. ,,Het is mooi om te zien dat deze tocht zonder sportieve druk maar vooral met kameraadschap nu al aan het uitgroeien is tot een fors goede-doelenevenement in Eindhoven”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen