Nicky en Derk van Westenbrugge nemen het er nog maar een keertje van: een diner in hun eigen, vol-gereserveerde restaurant Thym by Parkzicht. Donderdagavond maakte het restaurant de voorraden zoveel mogelijk op tijdens de 'corona-kliekjesavond'.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicky en Derk van Westenbrugge nemen het er nog maar een keertje van: een diner in hun eigen, vol-gereserveerde restaurant Thym by Parkzicht. Donderdagavond maakte het restaurant de voorraden zoveel mogelijk op tijdens de 'corona-kliekjesavond'. © Dave Hendriks/DCI Media

Laatste avondmaal op kliekjesdag: dineren in eigen restaurant

EINDHOVEN/HELMOND - Veel restaurants zagen de bui al hangen, dus grote inkopen hebben ze onlangs niet meer gedaan. Het begint weer van voren af aan: afhaalmaaltijden maken, verse ingrediënten nog snel even verwerken tot soep of saus, soms voor goede doelen. Al belandt de voorraad her en der ook gewoon in de kliko. Of in de veevoederbak.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven