Overzicht van de laatste fase  van de stadsvernieuwing in Woensel-West, Eindhoven. Dit nieuwbouwproject ligt rond het vergrote Celsiusplein met daarop een nieuw 'waaggebouw' met buurtvoorzieningen.
Volledig scherm
Overzicht van de laatste fase van de stadsvernieuwing in Woensel-West, Eindhoven. Dit nieuwbouwproject ligt rond het vergrote Celsiusplein met daarop een nieuw 'waaggebouw' met buurtvoorzieningen. © Trudo/Tarra Architecten

Laatste wijkvernieuwingsproject Trudo in Woensel-West Eindhoven wordt ook kleurrijk buurtje

EINDHOVEN - Een nieuwe Celsiusplein met een vrijstaand ‘waaggebouw’ waar de buurtactiviteiten geconcentreerd worden. En 223 nieuwbouwwoningen in een kleurrijke buurt. Dat is het beeld van de laatste fase van de wijkvernieuwing Woensel-West door woningcorporatie Trudo. De bouw is inmiddels gestart, nog dit jaar worden de eerste woningen opgeleverd. 

  1. PSV kan Sangaré snel weer begroeten in Eindhoven na bloedstollende ontknoping tijdens Afrika Cup

    PSV kan Sangaré snel weer begroeten in Eindhoven na bloedstol­len­de ontknoping tijdens Afrika Cup

    PSV-trainer Roger Schmidt krijgt Ibrahim Sangaré snel weer terug bij zijn groep en hij is volgende week zaterdag inzetbaar bij de volgende wedstrijd, thuis tegen AZ. De 24-jarige middenvelder werd woensdag met Ivoorkust uitgeschakeld tijdens het toernooi om de Afrika Cup. Hij speelde 120 minuten lang een uitstekende wedstrijd, maar zag Egypte na strafschoppen doorgaan naar de de kwartfinales van het toernooi.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven