Ook dichte deuren op het Stratumseind.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook dichte deuren op het Stratumseind. © DCI Media

Lamgeslagen horeca sluit massaal de deuren in Eindhoven en Helmond: kosten zijn vaak hoger dan opbrengsten

EINDHOVEN/HELMOND - Steeds meer kroegen en restaurants in Eindhoven en Helmond doen de deur op slot. Het is vaak goedkoper om dicht te blijven. Wel is het een probleem om het personeel te behouden. 

 1. Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

  Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

  PSV-spits Maxi Romero lijkt door een blessure voorlopig opnieuw uitgeschakeld, zo bevestigen bronnen rond de speler. De Argentijn was net weer topfit en speelde vorige week nog in de basis bij de Eindhovenaren. Hoe ernstig het is, moet allemaal nog blijken. Berichten dat hij sowieso vijf weken ‘out’ is, worden nog niet bevestigd. Wel lijkt zijn meespelen tegen Ajax op zondag hoe dan ook niet mogelijk en wordt gevreesd voor een langere periode van afwezigheid.
 2. PSV-trainer Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’
  PREMIUM
  PERSCONFERENTIE + VIDEO

  PS­V-trai­ner Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’

  Hij was zondag boos tijdens PSV-Ajax, trainer Roger Schmidt van PSV. Na de met 1-2 verloren editie van de topper blikte hij nog eens terug. ,,Ik ben soms emotioneel. Dat weet ik. Het is een stukje frustratie waarom me dat vandaag gebeurde. Maar kom, dit is een moeilijke en heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik zag al op de bank dat de bal uit was en dan zie je dat de scheidsrechter anders beslist. Dat is heel moeilijk om te accepteren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven