Laura (21) uit Eindhoven: autistisch, kunstenares en wereldberoemd

VIDEOEINDHOVEN - Honderdduizend likes voor een tekening. Voor Laura Brouwers uit Eindhoven is het bijna gewoon geworden.

 1. Vijf conclusies over PSV na het bezoek aan Glasgow: Sangaré blijft leveren en Veerman groeit door in Eindhoven
  PREMIUM

  Vijf conclusies over PSV na het bezoek aan Glasgow: Sangaré blijft leveren en Veerman groeit door in Eindhoven

  Het had dinsdagavond qua spel en resultaat slechter en beter gekund dan de 2-2 tegen Rangers FC. PSV stapte daarom gematigd tevreden in de bus naar het spelershotel in Glasgow, dat woensdagmorgen alweer wordt verlaten. Volgende week is duidelijk of de zomerse missie slaagt om in de Champions League te komen. De uitwedstrijd tegen Rangers leverde genoeg inzichten op waarmee weer dingen beter kunnen.
 2. Brute overval op hoogbejaarde man kan Eindhovenaren duur komen te staan; OM wil dat ze voor jaren achter de tralies verdwijnen
  PREMIUM

  Brute overval op hoogbejaar­de man kan Eindhovena­ren duur komen te staan; OM wil dat ze voor jaren achter de tralies verdwijnen

  DEN BOSCH/EINDHOVEN – Waar de ene verdachte (40) bekent in februari van dit jaar een woningoverval te hebben gepleegd op de Antwerpenlaan in Eindhoven ontkent zijn medeverdachte (48) in alle toonaarden. Voor het Openbaar Ministerie is het duidelijk: beide mannen hebben dit op hun geweten en ze eist een gevangenisstraf van respectievelijk 4,5 en vijf jaar.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven