De entree van Mariënhage aan de kant van de Tramstraat in Eindhoven. Duidelijk zichtbaar is de 'Knoop', het lichte pand dat de vijf monumentale delen verbindt.
Volledig scherm
De entree van Mariënhage aan de kant van de Tramstraat in Eindhoven. Duidelijk zichtbaar is de 'Knoop', het lichte pand dat de vijf monumentale delen verbindt. © Uitvaartcoöperatie Dela

LBG hotels wordt uitbater Hotel Mariënhage in Eindhoven

EINDHOVEN - LBG Hotels wordt de uitbater van Hotel Mariënhage in het voormalige, gelijknamige Augustijnencomplex in Eindhoven. Het designhotel krijgt 80 luxe kamers. Bijzonder is verder de muur van het oude klooster Mariënhage uit 1420 die te zien zal zijn in de gang van het hotel. 

  1. Zo is nu de stand van zaken bij PSV: Ruud van Nistelrooij vertelt hoe de club uit de put wil klimmen
    PREMIUM

    Zo is nu de stand van zaken bij PSV: Ruud van Nistel­rooij vertelt hoe de club uit de put wil klimmen

    Bij PSV voelt trainer Ruud van Nistelrooij ondanks de slechte resultaten steun van de clubleiding. Een ontslag is absoluut niet aan de orde, in tegenstelling tot de situatie bij Ajax. ,,Heel vervelend voor een collega als zoiets gebeurt”, zei de coach van PSV er vrijdag desgevraagd over. ,,Ik ga hem (Alfred Schreuder, red.) zeker nog een bericht sturen, maar bij PSV hebben we ook het nodige te doen. Dat is duidelijk.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven