‘Probleemwijken’ over Woensel-West met een van de hoofdrolspelers Kees in het midden, links zijn vrouw en rechts programmamaker Meije Dijkstra.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Probleemwijken’ over Woensel-West met een van de hoofdrolspelers Kees in het midden, links zijn vrouw en rechts programmamaker Meije Dijkstra. ©

Legendarische Kees van SBS6-hit Probleemwijken keert terug: ‘Woensel-West is andere wijk, deel harde kern is gebleven’

EINDHOVEN - Kees alias Kees Kankerkachel groeide in 2005 uit tot landelijke cultheld als tierende bewoner van Woensel-West. Hij was een hoofdpersoon in een deel van Probleemwijken, een kijkcijferkanon bij SBS6. De serie is terug, Kees ook.

 1. Oud-Ajacied Erik Regtop ‘tolkt’ PSV tijdens trip in Zürich: ‘Ze wilden me vroeger ook al hebben’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Oud-Aja­cied Erik Regtop ‘tolkt’ PSV tijdens trip in Zürich: ‘Ze wilden me vroeger ook al hebben’

  Oud-profvoetballer Erik Regtop hoefde woensdagavond bij de persconferentie van PSV voor het duel met FC Zürich weinig meer te doen dan de ja-knikkers uit zijn Drentse geboorteplaats Schoonebeek. De voormalig Ajacied en Heerenveen-speler was in het stadion van de Zwitserse club ingehuurd als tolk, maar hoefde zijn vocale kwaliteiten niet aan te spreken omdat iedereen in de zaal Engels, Duits en Nederlands verstond en kon spreken.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven