Volledig scherm
© Thinkstock

Lezers aan tafel met 7 landelijke lijsttrekkers: stel uw vraag

EINDHOVEN - Ook zo aan het zweven? Zit u nog met vragen die u graag beantwoord zou zien, liefst door een van de huidige politieke leiders? Dat treft! Het Eindhovens Dagblad haalt lijsttrekkers in huis. Zeven stuks, samen met de andere Brabantse kranten Brabants Dagblad en BN DeStem. En u mag de lijsttrekkers vragen komen stellen.

Mark Rutte (VVD), Lodewijk Asscher (PvdA), Jesse Klaver (GroenLinks), Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66), Henk Krol (50PLUS) en Emile Roemer (SP) komen om de beurt naar een van de redacties om daar aan te schuiven aan een Brabantse koffietafel. Niet met journalisten, maar met u.

U bepaalt de onderwerpen. Maakt u zich zorgen over de zorg, windt u zich op over immigratie, pensioenleeftijd of fileleed, bent u begaan met uw omgeving of juist de andere kant van de wereld, vragen staat vrij. Ook als u liever niet naar de redactie komt, stel gerust uw vragen: wij zullen er een aantal zelf aan hen voorleggen.

Hiernaast vindt u een lijstje met welke politicus wanneer en waar verschijnt. Overigens was Geert Wilders ook uitgenodigd, maar hij liet na een eerste positieve reactie toch weten niet mee te willen doen.

Stel uw vraag
Laat ons weten wie u een vraag wilt stellen, via dit e-mailadres. Vermeld uw vraag en telefoonnummer, en vergeet niet te melden of u wel of niet naar de redactie wilt komen om aan te schuiven aan de koffietafel.

Donderdag 23 februari: Jesse Klaver (GroenLinks). Redactie BN DeStem, locatie Etten-Leur

Woensdag 1 maart: Mark Rutte (VVD). Redactie Brabants Dagblad, locatie Den Bosch

Vrijdag 3 maart: Emile Roemer (SP). Redactie Eindhovens Dagblad, locatie Eindhoven

Maandag 6 maart: Alexander Pechtold (D66). Redactie BN DeStem, locatie Etten-Leur

Dinsdag 7 maart: Henk Krol (50PLUS). Redactie Eindhovens Dagblad, locatie Eindhoven

Woensdag 8 maart: Lodewijk Asscher (PvdA). Redactie Brabants Dagblad, locatie Den Bosch

Donderdag 9 maart: Sybrand Buma (CDA). Redactie Eindhovens Dagblad, locatie Eindhoven

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Eindhoven