Volledig scherm
© TUeCursor/YouTube

Love is in the air! Studenten TU/e verrast met romantische serenades

VIDEOEINDHOVEN - Het is Valentijnsdag en de liefde hangt in de lucht! Zo ook bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), waar studenten woensdag in alle vroegte werden verrast.

Noem het commercieel geneuzel of niet, stiekem fleurt iedereen op van een beetje extra aandacht. Wie verdient volgens jou een serenade? Met die vraag struinde videoverslaggever Collin Wagenmakers van Cursor de campus in Eindhoven af. 

,,Wij gaan een aantal verrassingsserenades geven om zo wat liefde te verspreiden over de campus", vertelt Wagenmakers. De Eindhovense cupido werd woensdagochtend muzikaal begeleid door de mannen van Tuna Ciudad de Luz.

Verschillende studenten werden verrast met een rode roos. Het liefdesgebaar kreeg nog een extra romantisch tintje dankzij de serenade van de studentenmuziekvereniging van de TU/e.

  1. Stationsrestauratie in Eindhoven: De tafels bij het raam verdiende het best

    Sta­ti­ons­res­tau­ra­tie in Eindhoven: De tafels bij het raam verdiende het best

    EINDHOVEN - Wimke van 't station, zo stond Wim van der Kleij bekend bij de gasten van de restauratie. In de jaren zestig begon de destijds 20-jarige Wim als jongste bediende bij de horecagelegenheid van de familie Sikking. Toentertijd een sjieke zaak weet hij nog. ,,Met een strenge baas. Het was ja meneer Sikking en nee meneer Sikking. Een servicedoek over de arm was verplicht net als een keurig zwart kostuum."

In samenwerking met indebuurt Eindhoven