Volledig scherm
PREMIUM
Maaltijdbezorger Desmont werd zaterdag overvallen. © Jean Pierre Reijnen

Maaltijdbezorgers vaker doelwit van overvallers

EINDHOVEN - De Eindhovense pizzabezorger Desmont werd zaterdag na een nepbestelling beroofd. Hij was zeker niet het eerste slachtoffer. Maaltijdbezorgers blijken een aantrekkelijk doelwit.

Desmont en zijn collega's van New York Pizza keken raar op toen zaterdagavond pizza's werden besteld, te bezorgen bij een leegstaand huis aan de Eindhovense Berlagelaan. 'Maar ja, er zou een vluchteling kunnen wonen die net een huis heeft gekregen', dacht bezorger Desmont. ,,Dus ik belde gewoon netjes aan met die pizza's", vertelde hij gisteren. ,,Toen kwamen die twee van achteren. Toen was het te laat."

 1. Solar Team Eindhoven als koploper over de finish in Adelaide, niets staat winst nog in de weg
  VIDEO

  Solar Team Eindhoven als koploper over de finish in Adelaide, niets staat winst nog in de weg

  ADELAIDE/EINDHOVEN - Solar Team Eindhoven is vrijdag over de finish gekomen van de World Solar Challenge, een wedstrijd voor auto’s die op zonne-energie rijden. De wagen passeerde als derde de eindstreep in Adelaide, en moet nu wachten op de officiële uitslag. Op zaterdag worden de wagens gekeurd door een jury, op zondag wordt de eindstand van de race bekendgemaakt. De Brabanders zelf hebben er alle vertrouwen in.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (1%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (29%)
8605 stemmen