Siem (23), student aan de Design Academy, is één van de dertig deelnemers aan de Eindhovense pilot IkPas Cannabis. Hij merkt al resultaat. Hij slaapt beter, is actiever, en heeft zijn gevoelens beter onder controle.
Volledig scherm
PREMIUM
Siem (23), student aan de Design Academy, is één van de dertig deelnemers aan de Eindhovense pilot IkPas Cannabis. Hij merkt al resultaat. Hij slaapt beter, is actiever, en heeft zijn gevoelens beter onder controle. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Maandje pauze van blowen maakt Eindhovense jongeren weer energiek: ,,Ik rookte uit verveling”

EINDHOVEN - Dertig Eindhovense jongeren stoppen deze maand met blowen, ze doen mee aan de actie IkPas Cannabis. Hoe gaat het met ze, nu ze halverwege zijn, en wat hebben ze er al van opgestoken? ,,Dit was wel even nodig.”

 1. Overzicht: PSV hoopt na negen jaar weer op plek bij de laatste zestien van de Europa League

  Overzicht: PSV hoopt na negen jaar weer op plek bij de laatste zestien van de Europa League

  PSV hoorde tot 2015 bij de Europese ploegen met de meeste Europa League-ervaring. Vanaf de start van het toernooi (in 2009, als opvolger van de UEFA Cup) kwam de Eindhovense formatie tot en met seizoen 2014-2015 elk jaar minimaal in de groepsfase uit. Als bekend won PSV de UEFA Cup in 1978 en de ploeg strandde vijf keer in de kwartfinales van die voorloper van het huidige tweede toernooi van de UEFA (1996, 2001, 2002, 2004, 2008).

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel
  Play

  Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel

 2. Trainer PSV optimistisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wedstrijd'
  Play

  Trainer PSV optimis­tisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wed­strijd'