Terminal M, het winkelcentrum van Meerhoven in Eindhoven.
Volledig scherm
Terminal M, het winkelcentrum van Meerhoven in Eindhoven. © Google Streetview

Makelaar en financiële dienstverlener in winkelcentrum Terminal M in Eindhoven

EINDHOVEN - Het Meerhovense winkelcentrum Terminal M krijgt twee nieuwe zaken per 1 april. Dit keer geen winkels in dagelijkse levensbehoeften, maar VMG Makelaars en Finance Point (dat in leningen en verzekeringen doet). 

Dat heeft de nieuwe beheerder Propertize (voor eigenaar Lone Star Funds) bekendgemaakt. De belegger nam het winkelcentrum in Eindhoven in 2017 over van DELA Vastgoed. Doel is om Terminal M, zoals de nieuwe naam sinds vorig jaar luidt, te ontwikkelen tot ‘de ontmoetingsplek van Meerhoven, waar het fijn is om te verblijven en te ontspannen'. Met meer horeca, meer speciaalzaken, nieuwe borden, groen en speeltoestellen. 

VMG Makelaars en Finance Point komen naar Terminal M in Meerhoven, Eindhoven. Ze zitten nu samen in de Strijpsestraat.
Volledig scherm
VMG Makelaars en Finance Point komen naar Terminal M in Meerhoven, Eindhoven. Ze zitten nu samen in de Strijpsestraat. © Google Streetview

Gekozen is voor dienstverleners omdat ‘het aanbod van dagelijkse voorzieningen al zeer sterk is door de mix van supermarkten in combinatie met onder andere een drogist, bakker en slijterij. Met de toevoegingen in dienstverlening ontstaat er een nog aantrekkelijker winkelcentrum', aldus Barbara Ploeger van Propertize. 

VMG Makelaars en Finance Point werken al nauw samen in een pand aan de Strijpsestraat in Eindhoven. Samen bieden ze diensten bij de verkoop en financiering van woningen.  VMG heeft nog vestigingen in Waalre en Tilburg, terwijl Finance Point werkt in Zwijndrecht, Den Haag en Bergen op Zoom. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven