Volledig scherm
Stratumseind, Eindhoven © Politie

Man (21) uit Valkenswaard aangehouden voor steekpartij op Stratumseind

EINDHOVEN - De politie heeft een 21-jarige man uit Valkenswaard aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekpartij op Stratumseind in Eindhoven, in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 september. Maandag, ruim een maand na het incident, meldde de verdachte zichzelf op het bureau. 

Bij de steekpartij werd een 20-jarige man uit Eindhoven in zijn lijf gestoken. Het slachtoffer liep twee diepe steekwonden op, één in zijn onderarm en één in zijn nier. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij 25 hechtingen kreeg.

De dader sloeg na de steekpartij op de vlucht. Vrij snel na het incident besloot de politie bewakingsbeelden te delen waar de verdachte op te zien was. Er kwamen in totaal zestien tips binnen, waarvan één zeer waardevol.

De man uit Valkenswaard werd opgespoord en bleek op het moment dat agenten hem wilden aanhouden, in het buitenland te verblijven. Maandag meldde hij zichzelf bij het politiebureau in Eindhoven.

  1. Heimlichgreep nodig bij tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt
    update

    Heimlich­greep nodig bij Eindhoven­se tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt

    Kijkers van 5 Uur Live zagen tv-kok Hugo Kennis vanmiddag plots hoestend uit beeld verdwijnen. Tijdens een gesprek van presentatoren Daphne Bunskoek en Caroline Tensen begint de chef flink te kuchen. Als Bunskoek vraagt of het goed met hem gaat, rent Kennis uit beeld. Achter de schermen wordt er een heimlichgreep bij hem uitgevoerd. Na vijf pogingen lukte dat, vertelde hij in RTL Boulevard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven