Volledig scherm
Ernstig ongeluk op A2 bij Eindhoven. © Bert Jansen

Man (26) uit Maarheeze komt om bij ongeluk op A2 bij Eindhoven

EINDHOVEN - Een automobilist is zondagochtend rond 4.15 uur om het leven gekomen bij een ongeluk op de A2 net onder Eindhoven. Het gaat om een 26-jarige man uit Maarheeze. Dat laat de politie weten.

Het gaat om een eenzijdig ongeval. ,,Hij raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en crashte via de middengeleider tegen een paal van een matrixbord”, aldus de politie. 

Weg weer open

De politie doet sporenonderzoek. Daarom, en vanwege de ravage, was de weg richting Eindhoven enkele uren dicht tussen Valkenswaard en knooppunt Leenderheide. Inmiddels is die weer open.

De inwoner van Maarheeze reed van Valkenswaard richting Eindhoven toen het noodlottige ongeval plaatsvond. De auto belandde deels op de vangrail. De ravage na het ongeluk was groot.

 1. Indringende, fijne en slimme verhalen op Graduation ‘19
  PREMIUM

  Indringen­de, fijne en slimme verhalen op Graduation ‘19

  Als het inderdaad klopt dat de net-afgegestuurden van Design Academy Eindhoven ons een blik gunnen op de toekomst, dan ziet die er tamelijk gecompliceerd uit. Want de geslaagden van designopleiding tonen een wereld die agressief is, amper te doorgronden en ons overdondert met informatie. De designers in spé proberen – ieder op geheel eigen wijze – ons door dat woud te loodsen. Of ons simpelweg een spiegel voor te houden. Of door één element van die gecompliceerde omgeving te isoleren en daarmee behapbaar te maken.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (49%)
 • Olivier Boscagli (1%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
8858 stemmen