Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man (36) zonder aanleiding flink mishandeld in Eindhoven, drie verdachten opgepakt

EINDHOVEN - Drie mannen zijn dinsdag opgepakt voor hun rol bij een zeer ernstige mishandeling op de Frederiklaan in Eindhoven op 14 september. Dat laat de politie donderdag weten.

Een van hen moet vrijdag voor de rechter verschijnen. De twee anderen zijn alweer vrij.

Op zaterdagavond 14 september werd net voor middernacht een 36-jarige man volgens de politie zonder enige aanleiding flink mishandeld door een groepje mannen. Hij werd daarbij geslagen en geschopt. Het slachtoffer verloor daarbij het bewustzijn. In het ziekenhuis werd hij wakker met afgebroken tanden, een gebroken neus en een grote snee in zijn wang. Hij kon een paar weken niet werken en het duurde lang voordat de man weer hersteld was.

Uit het politieonderzoek kwamen de drie verdachten naar voren. Twee bleken een beperkte rol te hebben gehad bij de mishandeling en zijn dus weer vrijgelaten. De derde verdachte, een 28-jarige Eindhovenaar, zit nog wel vast en moet vrijdag voor de rechter verschijnen. 

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
6941 stemmen