De politie doet onderzoek nadat een zwaargewonde man gevonden werd op de Generaal Reyndersweg in Eindhoven. Het slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek nadat een zwaargewonde man gevonden werd op de Generaal Reyndersweg in Eindhoven. Het slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen. © Bert Jansen

Man aangehouden vanwege fatale mishandeling in Eindhoven

BEST/EINDHOVEN - De politie heeft een 25-jarige man uit Geldrop aangehouden in verband met de fatale mishandeling van een 33-jarige man uit Best. Hij werd zondag 16 februari zwaargewond op straat aangetroffen in Eindhoven en overleed later aan zijn verwondingen.

De man werd maandagochtend op het politiebureau in Eindhoven aangehouden. Hij meldde zich daar. Hij zit vast in verband met het nog lopende onderzoek.

Op zondag 16 februari werd een zwaargewonde man aangetroffen op de Generaal Reyndersweg in Eindhoven. Een man die zijn hond uitliet zag het slachtoffer rond 07.15 uur op straat liggen. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag overleed aan zijn verwondingen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven