Volledig scherm
© ANP XTRA

Man die telefoon stal van peuter (2) in Eindhoven meldt zich na weken bij politie

EINDHOVEN - De politie in Eindhoven heeft na weken iemand opgepakt voor de vreemde diefstal van een mobiele telefoon. Hij wordt ervan verdacht de telefoon uit handen van een 2-jarig kindje te hebben gegrist, in winkelcentrum Woensel.

Het peutertje keek in een buggy filmpjes op de telefoon, toen de man het toestel afpakte. De ouders van het jongetje waren op dat moment winkelen in de C&A en hielden het kind op een afstandje in de gaten. De dief verliet direct na de diefstal de winkel. 

Al snel werden onherkenbaar gemaakte camerabeelden verspreid. De politie hoopte dat de man zich daardoor zou melden, maar dat gebeurde niet. Vorige week zijn daarom herkenbare beelden naar buiten gebracht. Daarop herkende de verdachte zich, waarna hij zich meldde op het bureau in Eindhoven. Hij is aangehouden en zit nog vast en wordt verhoord. 

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven