Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Man meerdere malen met mes gestoken op Markt in Eindhoven

EINDHOVEN - Op de Markt in Eindhoven is donderdag een 27-jarige man uit Eindhoven meermaals in zijn been gestoken. Dat gebeurde bij een ruzie, even na middernacht. Het slachtoffer liep vier steekwonden op aan zijn been, de vermoedelijke dader (44) is aangehouden.

Dat meldt de politie. Rond middernacht ontstond er een vechtpartij tussen de twee mannen. Het slachtoffer besloot weg te lopen, maar de verdachte wilde het er nog niet bij laten. Hij kwam achter het slachtoffer aan. Opnieuw ontstond er een conflict. Daarbij werd het slachtoffer gestoken. Hij liep vier steekwonden op aan zijn onderbeen.

Het slachtoffer vluchtte opnieuw en wist nu wel te ontkomen. Direct alarmeerde hij de politie. Die konden kort daarop de vermoedelijke dader, een 44-jarige inwoner van Eindhoven, aanhouden op de Keerweerstraat.

Het gebruikte mes werd bij deze man aangetroffen en hij zit nog vast. Het slachtoffer werd behandeld in het ziekenhuis en deed later aangifte. Het is voor de politie nog onverklaarbaar hoe de ruzie en de daaropvolgende vechtpartij ontstonden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven