Volledig scherm
foto ter illustratie. © ANP

Man uit Eindhoven wint 200.000 euro bij Staatsloterij

EINDHOVEN - De Staatsloterij Hoofdprijs van een miljoen euro is voor een vijfde gevallen in Eindhoven. Een Eindhovenaar die zijn lot kocht bij Sigarenhandel Piet van Kuijk, wint 200.000 euro.

Het lot werd gekocht bij de winkel aan de Kleine Berg 80 in Eindhoven. Het geldbedrag dat de gelukkige winnaar krijgt, is een netto bedrag. De winnaar uit Eindhoven deelt de hoofdprijs van een miljoen euro met winnaars uit De Lier, Alkmaar, gemeente Twenterand en de provincie Utrecht.

Ook werd de Staatsloterij Jackpot van 27,8 miljoen euro gewonnen door een Brabander. Deze prijs viel op een lot gekocht in de gemeente Reusel-De Mierden.

  1. Ayahuasca-sessies schieten als paddenstoelen uit de grond: ‘Het is zó gevaarlijk, maar booming business geworden’
    PREMIUM
    video

    Ayahuasca-ses­sies schieten als paddenstoe­len uit de grond: ‘Het is zó gevaarlijk, maar booming business geworden’

    EERSEL - De villa in Eersel waar de politie woensdagavond binnenviel na de dood van een man, werd meerdere keren per maand gebruikt als spiritueel centrum. Mensen van over de hele wereld volgden er sessies waarbij het brouwsel ayahuasca wordt gebruikt. Het middel is in korte tijd razendpopulair geworden, tot grote zorg van professionals. ,,Als je op Facebook kijkt, lijkt het of iedereen ayahuasca brouwt.‘’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven