Volledig scherm
foto ter illustratie. © ANP

Man uit Eindhoven wint 200.000 euro bij Staatsloterij

EINDHOVEN - De Staatsloterij Hoofdprijs van een miljoen euro is voor een vijfde gevallen in Eindhoven. Een Eindhovenaar die zijn lot kocht bij Sigarenhandel Piet van Kuijk, wint 200.000 euro.

Het lot werd gekocht bij de winkel aan de Kleine Berg 80 in Eindhoven. Het geldbedrag dat de gelukkige winnaar krijgt, is een netto bedrag. De winnaar uit Eindhoven deelt de hoofdprijs van een miljoen euro met winnaars uit De Lier, Alkmaar, gemeente Twenterand en de provincie Utrecht.

Ook werd de Staatsloterij Jackpot van 27,8 miljoen euro gewonnen door een Brabander. Deze prijs viel op een lot gekocht in de gemeente Reusel-De Mierden.

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9109 stemmen