Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Marechaussee houdt drie mannen aan op Eindhoven Airport, hadden duizenden euro's op zak

EINDHOVEN - De Koninklijke Marechaussee heeft donderdag op Eindhoven Airport drie mannen aangehouden. Dat is de uitkomst van een controle tegen witwassen. De mannen hadden duizenden euro’s bij zich, zo meldt een woordvoerder.

 1. Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

  Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

  PSV behoudt trainer Roger Schmidt minimaal tot het einde van het seizoen, als het aan de coach zelf ligt. De Eindhovense club heeft de afgelopen dagen gemerkt dat Red Bull Leipzig pogingen ondernam om Schmidt per direct over te nemen. De topclub uit Duitsland had een aantrekkelijk aanbod voor de coach, maar hij laat PSV op dit moment niet in de steek omdat hij zijn tot 30 juni 2022 lopende contract in ieder geval wil uitdienen. En misschien wel meer.
 2. Deze Eindhovenaar tovert Usine om tot Café Restaurant Eindhoven: 'Thema, vorm en mentaliteit moeten kloppen’
  PREMIUM

  Deze Eindho­venaar tovert Usine om tot Café Restaurant Eindhoven: 'Thema, vorm en mentali­teit moeten kloppen’

  EINDHOVEN - Rob Bongers heeft het met zijn team van Horeca Development allemaal bedacht. Ze werkten voor het Muziekgebouw in Eindhoven, café De Vooruitgang, de Coffeelab-keten, maar ook voor internationale hotelketens, horeca in de Efteling en theaters zoals aan de Parade in Den Bosch. Inmiddels adviseert het Eindhovense bureau zelfs bij de ontwikkeling van stedelijke gebieden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven