De deelnemers aan de Tour d'Asperges
Volledig scherm
De deelnemers aan de Tour d'Asperges © ED

Meer dan honderd deelnemers aan Tour d’Asperges fietsen 32.500 euro bij elkaar voor Metakids

Na een jaar gedwongen pauze kon dit weekend de Tour d’Asperges weer doorgang vinden, inmiddels een klassieker voor veel (toer)wielrenners. Organisator Louis van de Waarsenburg wist met de ruim honderd deelnemers een fors bedrag op te halen voor Metakids, een stichting die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte. 

  1. Hattrick voor Dante Sealy bij Jong PSV, dat trainer Gertjan Verbeek in Almere nog meer problemen bezorgt

    Hattrick voor Dante Sealy bij Jong PSV, dat trainer Gertjan Verbeek in Almere nog meer problemen bezorgt

    Jong PSV heeft vrijdagavond drie punten gepakt in een enerverend duel met Almere City FC. In het Yanmar Stadion gingen de beloften van trainer Ruud van Nistelrooy met een 3-5 overwinning naar huis. Johan Bakayoko, Ismael Saibari en Dante Sealy (drie treffers) zorgden voor de goals. Sealy maakte een loepzuivere hattrick na rust en heeft inmiddels al vijf treffers voor Jong PSV gemaakt.
  2. Voor Roger Schmidt voelt het verlies van PSV tegen AS Monaco niet goed: ‘Vinícius gaat ons zeker nog helpen in de toekomst’

    Voor Roger Schmidt voelt het verlies van PSV tegen AS Monaco niet goed: ‘Vinícius gaat ons zeker nog helpen in de toekomst’

    Roger Schmidt was donderdagavond teleurgesteld over het verlies van PSV tegen AS Monaco. De 2-1 nederlaag in eigen huis deed hem pijn. ,,Ik denk dat het een goede wedstrijd van ons was en dat we vaak op hun goal geschoten hebben, maar we waren niet effectief genoeg. We deden het tactisch na rust goed en waren sterk in het pressen. De eindpass in de aanval was niet altijd goed.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven