Volledig scherm
In Bakel viel een grote tak van een boom © Bert Jansen

Meerdere meldingen stormschade in Zuidoost-Brabant

REGIO - Noodweer valt het nog niet te noemen, maar dat het in Zuidoost-Brabant winderig is, staat buiten kijf. Er komen woensdag meerdere meldingen van stormschade binnen.

Zo was het onder meer raak in de Hallenstraat in Bladel, de Gemertseweg (zie foto's) in Bakel, de Voordenweg in Leende en de Vossenberg en Puttendijk in Maarheeze.

Op de Gemertseweg in Bakel was er een grote tak van een boom afgebroken en terechtgekomen op het fietspad. Zo'n vijftig meter verderop was eveneens een tak op het fietspad beland. De brandweer zaagde de takken in stukken en maakte het fietspad weer begaanbaar.

In Weert raakte woensdagochtend een man gewond tijdens het vissen toen een tak op hem viel. De tak brak uit een boom en viel bovenop hem. Het slachtoffer is gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In de Sluisstraat in Someren liep een vrachtwagen schade op. Ook op de Theo Stevenslaan in Budel Dorplein was er geen ontkomen aan. In de Elzentlaan in Eindhoven en de Bruggenseweg in Deurne was tevens stormschade. Om 14.10 uur kwam er nog een stormschademelding uit de Soemeersingel in Helenaveen.

In Gemert waaiden hekken van de gemeente om.

Volledig scherm
Hekken om in Gemert. © Bert Jansen
Volledig scherm
Hekken om in Gemert. © Bert Jansen
Volledig scherm
Hekken om in Gemert. © Bert Jansen
Volledig scherm
Een vrachtwagen in Someren moest het ontgelden. © Bert Jansen
Volledig scherm
Ook in Someren was het raak. © Bert Jansen
Volledig scherm
De brandweer aan het werk in Bakel. © Bert Jansen
Volledig scherm
De brandweer in Bakel. © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stigmama: naar de kapper

    Stigmama: naar de kapper

    In de 'grotemensenwereld' is een aantal zaken behoorlijk vanzelfsprekend. En een daarvan is het onderhoud van je eigen lijf en uiterlijk. Zo poetst de gemiddelde mens zijn of haar tanden minimaal 2 keer per dag. Voor het meer specialistische onderhoud van je gebit ga je minimaal jaarlijks naar de tandarts of naar de mondhygiënist. Daarnaast was en kam je je haar, je doet er misschien zelfs een beetje gel in en je zorgt ervoor dat je kleding netjes en verzorgd is. De een doet er iets meer aan dan de ander en er zijn zelfs mensen die er in doorslaan omdat ze geobsedeerd zijn door hun uiterlijk, maar de meeste mensen houden het bij 'gewoon verzorgen'.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven