Volledig scherm
PREMIUM
De vijfjarige Charlie (midden) en haar moeder Roxanne hebben tijdens Meerhoven24 geld opgehaald voor Make A Wish. © Foto Kees Martens/fotomeulenhof

Meerhoven24 voor Make A Wish in Eindhoven: 'Elk rondje doet pijn, maar dan denken we aan de kinderen...'

EINDHOVEN - Twee dagen lang zijn er runs, kinderactiviteiten, foodstands en veel muziek tijdens Meerhoven24. Iedereen draagt bij aan het goede doel Make A Wish voor ernstig zieke kinderen.

,,Zijn we er klaar voor? Klaar voor de start ...afff!” Charlie (5) start samen met haar moeder en vader Roxanne en Gijs Coolen tijdens de Mini Kidsrun op zondag, onderdeel van Meerhoven24 in Eindhoven. Zaterdag is het startsein gegeven voor de estafetteloop met daarnaast meerdere hardloopactiviteiten met als doel geld ophalen voor Make A Wish (MAW). Gedurende 24 uur doen 23 teams mee. Het opgehaalde geld wordt gebruikt om wensen van kinderen met een ernstig levensbedreigende ziekte in vervulling te laten. 

 1. Cryptodromen in Eindhoven: de Florijncoin van ‘serieondernemer en visionair’ Toine Aarts
  PREMIUM
  Achtergrond

  Cryptodro­men in Eindhoven: de Florijn­coin van ‘serieon­der­ne­mer en visionair’ Toine Aarts

  Cryptomunten heten ze: digitale muntjes die het betaalverkeer van de toekomst zouden worden. Maar het vertrouwen in ‘hét alternatief voor de euro’ lijkt snel af te brokkelen. Investeerders weten soms niet waar hun harde euro’s zijn gebleven. Ook in Eindhoven werd een cryptomunt gelanceerd: de Florijncoin. Wat is er enkele maanden na de presentatie over van alle beloften?
 2. Grootse Jiu Jitsu seminar in Eindhoven: ‘Dit laat mooi de saamhorigheid zien van vechtsporters’
  PREMIUM
  video

  Grootse Jiu Jitsu seminar in Eindhoven: ‘Dit laat mooi de saamhorig­heid zien van vechtspor­ters’

  EINDHOVEN - Een beetje zenuwachtig was hij wel zaterdag. Zouden er genoeg mensen op zijn grote inzamelactie afkomen? Maar de opkomst is enorm. Maarten van Esch heeft een groots Braziliaans Jiu Jitsu seminar gehouden waar zwarte banders gratis masterclasses geven om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. “Dit laat mooi de saamhorigheid zien van vechtsporters.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven