Om het parkeren door Airport-reizigers tegen te gaan, hebben veel bewoners van de Zanddreef waarschuwingsbordjes voor het raam geplaatst. Eerder waren deze aan palen bevestigd, maar die heeft de gemeente verwijderd.
Volledig scherm
Om het parkeren door Airport-reizigers tegen te gaan, hebben veel bewoners van de Zanddreef waarschuwingsbordjes voor het raam geplaatst. Eerder waren deze aan palen bevestigd, maar die heeft de gemeente verwijderd. © Rob Burg

Meerhovenaren mokkend akkoord met betaald parkeren

EINDHOVEN - De bewoners van achttien huizen aan de Zanddreef in Meerhoven moeten voortaan dokken voor hun parkeerplekje: het gevolg van de al jaren voortslepende overlast van Airport-reizigers die hun auto gratis kwijt willen.

 1. Brieven | Ode aan de echte molenaar van de Genneper watermolen | Energiecrisis betekent goud voor energiebedrijven
  LEZERSBRIEVEN

  Brieven | Ode aan de echte molenaar van de Genneper watermolen | Energiecri­sis betekent goud voor energiebe­drij­ven

  De betekenis voor de cultuur in Brainport van de vrouwen van Gerard en Anton Philips, Johanna van der Willigen en Anna de Jongh, was groot. Ook zij hebben aan de basis gestaan van de bijzondere cultuur van samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid. De vertrouwensbasis waar creativiteit en ondernemingszin in kan gedijen; een huis om in te wonen (woningstichting v Lotharingen), opleiding (Philips scholen en vd Willigenfonds), sport en gezondheidszorg. Vrouwelijke iconen die belangrijk waren voor de geschiedenis van je stad. Willemijn Nieuwenhuis, Eindhoven
 2. Politie rijdt ‘kidnapbus’ in Eindhoven klem, complete binnenkant bedekt met plastic
  PREMIUM
  met video

  Politie rijdt ‘kidnapbus’ in Eindhoven klem, complete binnenkant bedekt met plastic

  EINDHOVEN – Als agenten woensdagavond in Eindhoven de achterdeur van een verdachte bestelbus opentrekken, zien ze plastic van het plafond tot aan de vloer hangen. Speciaal ingericht voor onderwereldklusjes. Dezelfde bus zou eerder zijn gebruikt bij een ontvoering, twee mannen worden aangehouden. Het gaat om een man van 24-jaar uit Eindhoven en een man van 28-jaar uit Geldrop-Mierlo.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven