Mei Wah is ‘Aziatisch restaurant van het jaar’ volgens Gault&Millau

VideoEINDHOVEN - Mei Wah in Eindhoven mag zich van gastronomiegids Gault&Millau ‘Aziatisch restaurant van het jaar’ noemen. De gids voor 2019 werd maandag uitgebracht. Patissier van het jaar is Yurii Ivanov van het Eindhovense sterrenrestaurant Wiesen aan de Kleine Berg.  

Restaurants met 17 punten of meer worden door Gault&Millau tot de ‘Absolute Top’ gerekend. In de restaurantgids scoort Tribeca in Heeze het hoogst, gevolgd door De Lindehof in Nuenen, De Treeswijkhoeve in Waalre en Wollerich in Sint-Oedenrode. 

Ook restaurant Sabero in Roermond hoort volgens Gault&Millau al tot de absolute top van Nederland. Sabero is het nieuwe restaurant van Nico en Sonja Boreas uit Heeze. 

Volledig scherm
Chinees restaurant Mei Wah in Eindhoven. © Hugo de Jong
  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven