Volledig scherm
PREMIUM
EINDHOVEN - Wervelend Woensel in het Henri Dunantpark, voor het eerst in een soort festivalopzet met line-up, veel eetgelegenheden en activiteiten voor kinderen © Jean Pierre Reijnen

Mensen kijken op Wervelend Woensel in Eindhoven

EINDHOVEN - Voor de vierde keer werd in het Henri Dunantpark Wervelend Woensel georganiseerd. In trek waren vooral de waterbaan en de ijskraam. Wat niet zo gek is met dit weer.

De scouting, eettentjes uit alle ­delen van de wereld, de werkgroep Hartveilig. Woensel laat deze zondag op verschillende manieren de identiteit van de wijk tot uiting komen. Ondanks de hitte is het redelijk druk op het grote veld van het Henri Dunantpark.

  1. Van Bommel geeft het kampioenschap nog niet op

    Van Bommel geeft het kampioen­schap nog niet op

    ,,In het algemeen was het niet goed”, zo blikte Mark van Bommel vrijdag terug op de voor PSV teleurstellende uitslag van het laatste Europa League-duel van dit seizoen tegen Rosenborg (1-1). PSV heeft het boek met internationale wedstrijden dichtgeslagen en moet razendsnel door naar Feyenoord-uit, aanstaande zondag. ,,Het maakt mij niet uit hoe we winnen, als we maar winnen”, gaf de PSV-coach aan in reactie op vragen over het speltype van PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven