Rik Visser van Microlab bij de presentatie van de plannen voor het voormalige V&D-pand aan de Rechtestraat/Vrijstraat in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Rik Visser van Microlab bij de presentatie van de plannen voor het voormalige V&D-pand aan de Rechtestraat/Vrijstraat in Eindhoven. © Michel Theeuwen

Microlab steekt miljoenen in V&D-pand Eindhoven

EINDHOVEN - Bedrijfsverzamelgebouw Microlab steekt enkele miljoenen euro's van private investeerders in de tweede vestiging, in het voormalige V&D-pand. Mede-eigenaar/bedenker Rik Visser sluit niet uit dat er nog meer volgen. 

,,Of het nu op de High Tech Campus, op Strijp-S, in de binnenstad of op de TU/e is, we gunnen iedereen overal een vette werkplek waar je faciliteiten deelt, samenwerkt, een community vormt. In Eindhoven is zeker nog plek voor één tweede Microlab, maar liefst zouden we op al die campussen vestigingen openen. Maar we beginnen met de binnenstad", zo zet Visser, die met zijn broer Luuk de drijvende kracht is achter Microlab op Strijp-S, de ambities uiteen. In de voormalige V&D krijgen ze zo'n 6800 vierkante meter te huur. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven